‘Vintage leer kringloop-cursus’

Je hebt vast nog kledingstukken van leer bewaard die je niet meer draagt of die van een dierbare zijn geweest… of bekleding van een oude leren bank of stoel waarvan de zitting ‘op’ is maar overige delen nog prima…
Neem mee naar de ‘Vintageleer-cursus’!

kosten:
€ 51,00 per les van 3 uur incl. gebruik van de aanwezige basispatronen + koffie/thee en friandises.
Restleer, fournituren etc. zijn tegen aangepaste prijzen aan te schaffen tijdens de cursus
(max. 4 deelnemers per workshop).

We zouden van jouw oude leer een prachtige vintage leren tas kunnen maken, bijvoorbeeld een (party-)clutch/ avondtasje, schoudertas, dokterstas, shopper/rugtasje, memory bags, etc.
Je maakt gebruik van de aanwezige basispatronen en er zijn volop fournituren en restleer in het atelier tot jouw beschikking om je nieuwe leren creatie te upcyclen in jouw eigen stijl en smaak.
Bij aanvang van de eerste les bekijken we samen of het meegebrachte leer geschikt is (of kan worden gemaakt) voor de tas die jij in gedachten hebt, en maken we een inschatting in hoeveel lessen die kan worden gerealiseerd.
De maat en staat van het leer én jouw wensen en ervaring zijn bepalend voor het aantal lessen dat je nodig hebt voor jouw ’tassenproject’.

Tip: Vergeet vooral niet jouw oude leren riemen of ceintuurs mee te brengen, deze kunnen prima worden gebruikt als hengsel of draagriem! Het geeft een leuk accent, én het bespaart veel tijd die besteed kan worden aan de finishing touch van je zelfgemaakte vintageleer-tas.

Info over data en aanmelden via: marieke@pookpook.nl
Locatie: leeratelier POOKPOOK, Anna Paulownastraat 30, 1901 BV Castricum.

(foto’s: POOKPOOK)