Lieverds,
Aan al het goede..
Ik ga stoppen met POOKPOOK in mijn sublieme atelier in Castricum.
Terugkijkend op de afgelopen 6 jaar ben ik heel blij met iedereen die er op deze locatie bij betrokken was: als klant, cursist, gast, vriend, buur, meedenker, geïnteresseerde en tashionista. Ik ben trots op de projecten die ik in dit fijne pand heb gedaan en dat de bags nu bij veel verschillende gelegenheden worden tentoongesteld, verkocht, kado gedaan, gedragen.
Ik sluit hier de deuren omdat ik na de recente gebeurtenissen in mijn privéleven een andere beeldende koers heb gekozen en na de zomer aan de slag ga in mijn home studio in Bakkum. Ik kijk uit naar nieuwe kansen, lessen, groeimogelijkheden en om eerlijk te zijn: ook een meer private lab om m’n beeldende plannen te ontwikkelen.
De POOKPOOK-tassen blijven te bewonderen bij de buren, galerie en grafisch atelier sopit!
Nu heb ik natuurlijk wel heel veel mooi materiaal en gereedschap verzameld dat ik niet wil meeverhuizen. Dat wil ik dolgraag doorgeven aan makers. Om de 6 vette jaren op de huidige locatie in stijl af te sluiten en deze spullen (leer, tools, fournituren etc.) een nieuwe plek te geven, nodig ik jullie uit -als je óf doei wil zeggen met een biertje óf graag nog jouw voorraad wil aanvullen- voor de AFTERPARTY-SALE op zaterdag 22 juni 2024 in het atelier op de Anna Paulownastraat 30 in Castricum. Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur, i.v.m. met de buren en hun jonge spruitje duurt het tot 19.00 uur. Het is een besloten borrel voor genodigden dus dit bericht delen is niet nodig!
Gratis parkeren (fiets en auto) of met de trein en een kleine wandeling, je komt er vast uit!
Niks mee heen nemen, wel veel mee terug a.u.b.!
Nogmaals reuze bedankt voor alle support, het was een avontuur waar ik, samen met Janhans, enorm van heb genoten!
Vanaf wanneer exact en in welke vorm precies weet ik nog niet, but…to be continued in mijn studio in Bakkum ….laterrrr!